Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met River20Four als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 
 

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

Naam: River20Four

E-mailadres: info@river20four.com
KvK-nummer: 62029851
BTW-identificatienummer: NL002188716B98

 

Artikel 2 - Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel van River20Four zijn in euro's inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is River20Four bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij River20Four. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

 

Artikel 3- Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van River20Four die voorzien zijn van een bedrag, kunnen worden besteld in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u River20Four hierover per e-mail berichten. Wanneer River20Four binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat River20Four er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat River20Four gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal River20Four u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. 

 

Artikel 4 - Betalen 

Wanneer de bestelling via de website van River20Four plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan River20Four te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor onze overige betaalmethodes. Zodra River20Four uw betaling heeft ontvangen, zal dit per e-mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen in Zoetermeer. Het afhalen is mogelijk na het maken van een afspraak. Bij afhalen geldt ook, als u binnen 7 dagen uw bestelling niet heeft opgehaald dan wordt uw bestelling door ons geannuleerd. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde items. Wij maken de items op verzoek voor u en deze bestellingen zijn dan ook enkel binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling te annuleren. U kunt uw bestelling ter plaatse contact/pin afrekenen of vooraf overmaken via het rekeningnummer NL37KNAB0502174641, t.n.v. River20Four onder vermelding van uw ordernummer.

In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat River20Four kosten maakt alvorens u over bent gegaan tot betaling (denk aan betalen bij afhalen bij gepersonaliseerde items). Deze bestellingen kunnen niet geannuleerd worden. Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na factuurdatum. Indien u in gebreke blijft in de tijdige betaling van de factuur, dan bent van rechtswege in verzuim. River20Four zal u binnen 14 dagen een herinnering sturen. Mocht u binnen 7 dagen alsnog niet overgaan tot betaling, zal River20Four u een aanmaning sturen en hierbij €15,- administratiekosten in rekening brengen. Mocht u nog steeds uw verplichting niet nakomen, dan is River20Four genoodzaakt de betaling over te dragen aan een incassobureau. Alle redelijke - zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke- incassokosten zijn voor uw rekening.

 

Artikel 5- Verzenden en verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling (binnen NL) zijn € 3,95 ongeacht de grootte van het pakket.   Boven de  €50,- betaalt u geen verzendkosten (Nederland) Voor Belgie is dit een minimale besteding van €75,-.


Artikel 6 – Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling (met uitzondering van achteraf betalen). River20Four levert wereldwijd. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. River20Four hanteert een zo kort mogelijke levertijd en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. 

Alle voorradige artikelen zullen tussen de 1 en 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling in behandeling genomen worden en worden verzonden (m.u.v. weekenden en feestdagen en niet van toepassing op gepersonaliseerde items en preorders). Mocht een artikel niet voorradig zijn of betreft het een handgemaakt product (leggings, beanies en haarbandjes), dan zullen wij u op de hoogte brengen van de mogelijkheden en/of wachttijden. U ontvangt van ons een e-mail zodra het artikel is verzonden. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van River20Four een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wort de grootst mogelijk zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL/DPD.

 

River20Four biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling, na het maken van een afspraak, op te komen halen in Zoetermeer. Wanneer u dit wenst, kunt u dit aangeven in het winkelmandje. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

 

Artikel 7  - Onjuiste bezorging 

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. River20Four kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Artikel 8 – Retourneren 

U heeft het recht om de door River20Four geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren onder een van de volgende voorwaarden;

8.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens. 

8.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u River20Four voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen, met opgaaf van reden in kennis stelt van de retourzending. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd. 

8.3 - Het ruilen van gepersonaliseerde items is enkel mogelijk bij een defect of misdruk door het verkeerd overnemen en drukken van de doorgegeven informatie. Ik elk ander geval is ruilen helaas niet mogelijk.

8.4 - Samples die wij te koop aan bieden of items die in de sale worden aangeboden kunnen enkel geruild worden bij een defect in de productie. In elk ander geval is het ruilen van deze items niet mogelijk.

8.3 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.  

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal River20Four het bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. River20Four behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren, slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren of het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon uit te keren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

Kijkt u voor de retourprocedure hier

Artikel 9 - Persoonlijke gegevens 

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van River20Four. Daarnaast worden uw gegevens niet door River20Four aangewend voor overige (marketing)doeleinden, tenzij u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert River20Four bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

 

Artikel 10  - Aansprakelijkheid 

River20Four is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door River20Four geleverde producten. River20Four kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van River20Four beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling inclusief verzendkosten.

 

Artikel 11 - Afbeeldingen en omschrijvingen 

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. River20Four kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. River20Four is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

 

Artikel 12 - Vragen en opmerkingen

River20Four streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt River20Four het op prijs als u dit laat weten via de mail.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2022 River20Four | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel